Als ondernemer kun je het erg druk hebben met verschillende zaken. Door alle drukte kun je niet altijd je telefoon opnemen en jouw klanten te woord staan. Echter is dit natuurlijk wel heel erg belangrijk voor de klantrelatie met jouw klanten. Contact met bestaande klanten en potentiële klanten is erg belangrijk als je wilt groeien en nieuwe deals wilt sluiten. Je staat graag iedereen te woord, maar soms lukt het door de drukte niet. Een inbound customer contact center kan daarbij helpen. In dit blog vertellen we je hoe je ervoor kunt zorgen dat je klanten altijd te woord worden gestaan.  

Inbound callcenter inschakelen

Met een inbound callcenter hoef je je als bedrijf geen zorgen meer te maken over gemiste oproepen. Professionele telefonistes kunnen je ondersteunen bij het telefoneren. Met het inschakelen van een inbound customer contact center kun je ervoor zorgen dat er altijd een aanspreekpunt is in het bedrijf, terwijl jij je ondertussen kunt richten op het ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van deze service bij BizziPhone. Daar krijg je dan een contactpersoon toegewezen die de leiding heeft over een team van telefonistes, die voor jou aan de slag zullen gaan. Alle telefonistes uit het team zullen kennis opdoen van jouw bedrijf zodat ze in no-time alles weten over het bedrijf. Eigenlijk zullen de klanten niet eens doorhebben dat ze een externe telefoniste aan de lijn hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de controle kwijt raakt over je klantrelaties. Bij BizziPhone heb je altijd een duidelijk overzicht van de gesprekken die er gevoerd zijn met de klanten. Er wordt van elk gesprek een kort verslag gemaakt zodat je meteen ziet wat je eventueel nog moet doen voor je klanten. 

Outbound call center

Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor een outbound call center. Hierbij gaan de telefonistes aan de slag met het versterken van de huidige klantrelaties en het aangaan van nieuwe relaties. Samen met een persoonlijk contactpersoon kun je het outbound team samen stellen. Het team wordt samengesteld afhankelijk van het soort gesprekken die er gevoerd moeten worden, bijvoorbeeld sales gesprekken of relatiebeheer, en het belvolume dat nodig is. Daaruit wordt een team van experts samengesteld die outbound zullen bellen. Het voordeel is dat je niet vast zit aan contracten, je kunt op elk moment je contract opzeggen. Daarnaast kom je nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt achteraf een factuur waarin je inzichtelijk hebt waar je voor betaald.