Veel van mijn vrienden hebben de laatste weken aan mij gevraagd of het een goed idee zou zijn om een astroloog te raadplegen voor belangrijke beslissingen in het leven. Normaal gesproken was ik hier altijd vrij stellig over. Ik vond het maar een heleboel onzin met die sterren en horoscopen. Echter kwam ik enkele dagen geleden erachter dat een astroloog weleens handiger kan zijn dan ik ooit gedacht had. Het verhaal begon een paar weken geleden toen ik ging kijken voor een nieuw huis. Ik was vrij besluiteloos om het maar even zacht uit te drukken. Ik wist simpelweg niet wat voor huis ik moest kiezen en nog belangrijker waar. Ik was er wel over uit dat ik in Amsterdam en omstreken wilde gaan wonen maar het bleek uiteindelijk dat het alsnog moeilijk was om een geschikt onderkomen te vinden. Hoe een astroloog mij hiermee heeft geholpen lees je in dit artikel.

 

De astroloog vinden

Hoe kan je als ongelovige nou tegen een astroloog aanlopen kan je jezelf terecht afvragen. Toevallig was het wel. Een kennis van mij kende iemand die dit deed en hij zij dat het mij zeker kon helpen met bepaalde keuzes in mijn leven. Ik dacht op dit moment ook dat als ik het nooit getest had ik ook nooit met zekerheid kan zeggen dat het wel of niet werkt. Met deze houding ging ik er dus ook heen. Eenmaal aangekomen merkte ik al snel op dat het anders was dan ik zou verwachten. In mijn idee was er zoiets als een glazen bol maar dit was er niet. Ik kreeg simpelweg advies na het beantwoorden van enkele vragen. Ik voelde me toen ik vertrok een stuk zekerder van mijn zaak. Het antwoord dat ik zocht van waar ik graag wilde wonen schuilde al die tijd al diep in mij maar ik kon het er niet uithalen.

 

Waar kan jet het best terecht hiervoor?
Als je een goede astroloog raad ik je aan om iemand te kiezen waarbij je zoals in mijn situatie al kennissen hebt gehad die erheen zijn gegaan. mocht dit niet zo zijn, raad ik je aan om het via internet te proberen. Via internet gaat er werkelijk een wereld voor je open. Je kan vrijwel alle verschillende zoektermen invoeren en je krijgt relevante resultaten. Vervolgens kan je de resultaten een voor een bekijken om zo een goede keuze te maken.